Maskinhotell

Låt oss ta hand om era verktyg!

Står ditt företag med egenköpta maskiner i ert förråd? Kanske har de inte rengjorts, servats eller laddats sedan någon sist använde dem? Eller har de rent utav gått sönder vid sista användning och inte blivit lagade än?

Med vår Maskinhotells-tjänst får era maskiner bo hos oss samtidigt som vi ger dem den kärlek de behöver för att kännas som nya igen. Ni hämtar ut maskinen/maskinerna när ni är i behov av dem, vi ser till att notera var den är och vem som hämtat ut dem. När den returneras återställs samtliga maskiner och placerar på er hylla, redo och uppladdade för att användas igen.

ER-maskinuthyrning ser till att:

  • Rengöra era verktyg (efter varje användning) för att ni ska få ut maximal effekt och användningsförmåga av era verktyg.
  • Hålla batteriet uppladdat inför nästa användning.
  • Utföra funktionskontroller på samtliga verktyg som lämnas in av ert företag.

Vi debiterar ett fast pris för utlämning, rengöring och funktionskontroll av era egenköpta maskiner. Ni får en faktura för kostnaden som ni sedan kan visa kunden och på så sätt få betalt för era egna maskiner.

Reparera maskiner

Om maskinen är trasig får ni såklart ett kostnadsförslag på reparation innan den utförs. Det går även bra att bestämma en max summa som får användas vid reparation, utan att vi behöver kontaktar er vid tex. byte av kol mm. Skulle ni vara i behov av en ersättningsmaskin, kan vi hjälpa er med inköp om någon av era maskiner inte går att reparera.